CHÄÄÄCHÄÄÄ BLÖÖÖGGEEENN !! BABE <3

Enligt den generella uppfattningen om människans bränsle för att ta denne genom dygnet så är det näring och vätska som behövs, detta i form utav mat och vatten. En vesäntlig drivkraft genom dygnet kan dock vara det abstrakta emotionella stadiet kallat "längtan". Har man något att längta till, helst något som inte ligger allt för långt bort, så kan detta sätta ett obeskrivligt positivt perspektiv på sig själv och sin nutid.

Själv har jag den turen att ett av mina största intressen är datorer och en uppsjö av de spel som finns att tillgå. Med jämna mellanrum så finner jag en speltitel som tilltalar mig lite extra varpå jag ser fram emot de tillfällen jag får att spela dessa. Då jag är borta fyra dygn i veckan så har jag ofta något att längta hem till och detta något har hållit mitt humör och min syn på dagens händelser på topp ! I morgon bitti, klockan 07:15, har jag ett möte med tandläkaren för lite lagning. Jag vill helst få allt "negativt" avklarat så snart som möjligt, därav låta tuppens galande ljuda över min färd dit. När min timmeslånga tandvård är över så sätter jag mig på första bästa buss hem, hem till min kära och hem till mitt spel.

När detta "lir" klarar av att tom. färglägga tandvården ljus o glad, då vet jag att jag hittat en drivkraft av god kaliber. Visst kan det vara lite "noob:ish" för en 24-årig datorspelsfantast att inte ha provat på denna speltitel tidigare i livet - men det är som det är. Bättre att börja någon gång än inte alls !
Jag har hittat, upptäckt och börjat underhålla mig med "Counter-Strike Source". Grafik, dynamik, fysik, realism, action, strategi, nederlag, framgångar och en juste stor community i/med ett o samma paket. Kan det bli mycket bättre ?

Du som kanske läser; vad har Du som förgyller din vardag from time to time ?


RSS 2.0